MARKETPLACE

пропозиції тренерів для учасників кластеру

Державний контроль

Перевірки у сфері контролю за шкідниками: як до них підготуватися

АННОТАЦІЯ

Обізнаний підприємець - легкі перевірки

АННОТАЦІЯ

Обізнаний підприємець - легкі позапланові перевірки

АННОТАЦІЯ

Отримання експлуатаційного дозволу

АННОТАЦІЯ

Підготовка бізнесу до державних перевірок та виходу на міжнародні ринки

АННОТАЦІЯ

Підготовка ресторанного бізнесу до перевірок

АННОТАЦІЯ

Підготовка шкіл і садочків до державних перевірок

АННОТАЦІЯ

Як підготуватись та безпечно пройти перевірку контролюючого органу

АННОТАЦІЯ

Компетентність операторів ринку харчової продукції – запорука успішної інспекції

АННОТАЦІЯ

Підготовка до державних перевірок безпечності аграрної та харчової продукцїі

АННОТАЦІЯ

НАССР

Навчально практичний курс з НАССР для закладів громадського харчування

АННОТАЦІЯ

Розробка та впровадження НАССР для дитячих садків і шкільних їдалень

АННОТАЦІЯ

Аудит НАССР. Перевірка

АННОТАЦІЯ

Що таке НАССР та гігієнічні вимоги до закладів громадського харчування

АННОТАЦІЯ

Концепція HACCP: принципи та алгоритм запровадження

АННОТАЦІЯ

НААСР - як система майбутнього

АННОТАЦІЯ